Channel nieuws

AlgoSec tekent distributiecontract met Arrow

algosec

AlgoSec heeft Arrow Electronics benoemd tot leidend distributeur in Nederland. Het bedrijf levert oplossingen voor beveiligingsbeheer die bedrijven helpen de veiligheid, wendbaarheid en compliancy te verbeteren.

De AlgoSec Security Management-oplossing automatiseert het beheer van netwerkbeveiliging via cloud, SDN en on-premise netwerken. Gebruikers kunnen vanaf één beeldscherm automatisch de verbindingseisen van applicaties ontdekken, vanuit bedrijfsperspectief proactief risico’s analyseren en uitgebreide beveiligingswijzigingen automatiseren.

Het distributiecontract volgt op een jaar van intensieve samenwerking op de Nederlandse markt. Dat is een uitbreiding van de distributieovereenkomst die AlgoSec al heeft gesloten met Arrow in Spanje, Portugal, het VK en Australië. Arrow gaat de oplossingen voor beveiligingsbeheer onder de aandacht brengen van resellers en grootzakelijke klanten.

Marc-Henri Guy, regional sales director bij AlgoSec: “Arrow biedt significante toegevoegde waarde aan onze gezamenlijke klanten. De distributeur heeft zich het afgelopen jaar bewezen door een aantal nieuwe enterprise klanten aan ons te verbinden dankzij zijn kennis en expertise. We zien veel potentieel in de Nederlandse markt en merken dat onze propositie in deze regio goed aanslaat. In Arrow hebben we een goede partij gevonden om deze groeimarkt voor ons te ontsluiten.”

Bart van Rheenen, general manager Arrow ECS Nederland: “We zijn verheugd dat we AlgoSec aan ons security-aanbod mogen toevoegen. De producten sluiten goed aan op ons bestaande portfolio en completeren zodoende onze dienstverlening zodat we een nog beter, op maat gesneden security-aanbod kunnen leveren aan onze klanten en eindgebruikers.”

Klik hier voor meer channelnieuws.

Naar boven