Personalia

Boesjra Saboerali Junior Consultant OutSystems Developer bij CoolProfs

boesjra saboerali

Boesjra Saboerali is deze maand bij IT-dienstverlener CoolProfs van start gegaan als Junior Consultant OutSystems Developer.

CoolProfs heeft een nieuw lid aan zijn snel groeiende team toegevoegd. Boesjra Saboerali is deze maand bij de IT-dienstverlener van start gegaan als Junior Consultant OutSystems Developer. Ze is de vijfde junior consultant die CoolProfs in korte tijd heeft aangenomen.

Boesjra Saboerali haalde in 2018 haar Bachelor of Science in Forensisch Onderzoek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze was Trainee DevOps Engineer bij recruitmentbureau YoungCapital Professionals en behaalde daar de certificaten DevOps Fundamentals en Professional Scrum Master I. Via YoungCapital kwam Boesjra bij CoolProfs terecht.

Eric ten Harkel, algemeen directeur en medeoprichter van CoolProfs: “Met haar achtergrond in forensisch onderzoek heeft Boesjra Saboerali een vlijmscherp analytisch vermogen wat een waardevolle kwaliteit is in ons vakgebied. Ik voorzie een glansrijke carrière in softwareontwikkeling voor Boesjra en ben verheugd dat ze die bij CoolProfs wil starten. Met Boesjra als vijfde nieuwe aanwinst in korte tijd groeit ons Junior Consultants leger gestaag door en geven we invulling aan onze strategie: dé speler zijn in Rapid Development met OutSystems.”

“De combinatie van een rol als consultant en modelleren met het softwareplatform van OutSystems spreekt mij erg aan”, vertelt Boesjra Saboerali. “Ik houd van variërend werk en dat heb ik in deze functie zeker gevonden. CoolProfs geeft me de kans me verder te ontwikkelen en mijn kennis en kunde van het vakgebied te vergroten. De leuke en gezellige collega’s zijn daarbij een kers op de taart.”

Naar boven