Personalia

Interxion stelt Joeri Keijzers aan als international business manager

interxion

Interxion heeft Joeri Keijzers aangesteld als international business manager. Keijzers wordt verantwoordelijk voor internationale klanten.

Interxion heeft Joeri Keijzers aangesteld als international business manager. Keijzers wordt verantwoordelijk voor internationale klanten die zich op de Amsterdam Campus van het datacenter willen vestigen.

Als gevolg van de toenemende digitalisering maakt Interxion naar eigen zeggen een sterke groei door. Een deel van die groei is te wijten aan de vele, internationaal opererende bedrijven die Amsterdam kiezen als vestigingsplaats voor hun IT-omgeving. Nederland, en Amsterdam in het bijzonder, is de digitale mainport van Europa. De uitstekende connectiviteit maakt van Nederland de ideale uitvalsbasis voor grote bedrijven met digitale diensten. Keijzers wordt het gezicht voor buitenlandse bedrijven die zich op de Amsterdam Campus van het bedrijf willen gaan vestigen.

Over zijn nieuwe functie vertelt Keijzers: “Ik heb de datacentersector altijd intrigerend gevonden. We kunnen zowel zakelijk als privé niet meer zonder digitale diensten, en die kunnen op hun beurt weer niet zonder datacenters. Het is geweldig om een bijdrage te leveren aan de digitale economie, en de groei van Interxion.”

De 36-jarige Keijzers is geen vreemde in de datacenterindustrie. Hij werkte eerder al voor het Europese hoofdkantoor en de Belgische tak van Interxion, en was onderdeel van het salesteam bij Global Switch. Daarvoor vervulde hij verschillende rollen bij TomTom en Vodafone.

Klik hier voor meer personalia.

Naar boven