contec

Lastline integratie in beveiligingsoplossingen van Hillstone Networks

Hillstone Networks is een technologische samenwerking aangegaan met Lastline, een aanbieder oplossingen tegen cyberbedreigingen. Hillstone Networks zet het platform van Lastline op basis van een OEM-licentie in binnen zijn Cloud Sandbox-oplossing.

Daarnaast integreert Hillstone Networks de technologie voor malwaredetectie van Lastline in zijn Next-Generation Firewall (NGFW), intelligente Next-Generation Firewall (iNGFW) en CloudEdge-oplossing.

Na een evaluatie van verschillende leveranciers koos Hillstone Networks naar eigen zeggen voor Lastline vanwege “de aantoonbaar betere detectieprestaties en eenvoudige integratie.” De prestaties en mogelijkheden van de malware-detectie zijn door diverse onafhankelijke organisaties getest. Hieruit kwamen de volgende resultaten:

  • Tijdens de 2016 Breach Detection Systems Test van NSS Labs bleek dit de enige oplossing die een detectiepercentage van 100% bood zonder enige false positives (onterechte meldingen).
  • Volgens het ‘Forrester Wave Automated Malware Analysis Q2 Report’ is dit de krachtigste beveiligingsoplossing die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Volgens Mathijs Wijbenga, algemeen directeur bij Contec, dat de oplossingen van Hillstone Networks distribueert en ondersteunt in de Benelux, sluit het platform van Lastline naadloos aan op de oplossingen van Hillstone Networks. “ Daardoor kunnen klanten direct profiteren van het volledige aanbod van detectiemogelijkheden. Hillstone streeft ernaar om klanten te voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen, met een zo breed mogelijk scala aan beschermingsmechanismen. Correlatie, of de samenhang van alle activiteiten en informatie, staat centraal in de technologie voor bestandsanalyse van Lastline, en is een belangrijk element dat toegevoegd wordt aan de intelligente malware-detectie van Hillstone. Ook de prestaties van de NGFW’s van Hillstone krijgen een sterke boost dankzij deze integratie. Dit is een nuttige samenwerking waarvan ook onze klanten in de Benelux direct voordeel zullen ondervinden.”

Klik hier voor meer nieuws van Hillstone.

Naar boven