Personalia

Martin van den Berge geeft stokje van Ymor over aan nieuwe directie

martin van den berge

Martin van den Berge, oprichter van Ymor, draagt zijn werkzaamheden over aan de zittende managementleden Jeffrey Braam (COO) en Iman Alipour (CCO).

Martin van den Berge, oprichter van IT-performance specialist Ymor, heeft zijn werkzaamheden overgedragen aan de zittende managementleden Jeffrey Braam (COO) en Iman Alipour (CCO). Martin van den Berge blijft betrokken als aandeelhouder en strategisch adviseur.

Martin van den Berge richtte 15 jaar geleden het bedrijf Ymor op. In deze 15 jaar heeft hij het bedrijf laten uitgroeien tot een succesvol software- en dienstenleverancier die top 500 organisaties helpt bij het creëren van grip op de IT-performance. Private equity-investeerder Main Capital kocht eind 2015 een meerderheidsbelang in de organisatie. Met de extra kennis, ervaring en kapitaalkracht heeft Ymor haar groei verder doorgezet.

Met de recente overname van de Deense performance-specialist Avenida, maakt Ymor een belangrijke stap in het realiseren van haar doelstelling om Europees marktleider te worden op het gebied van Applicatie Performance Management (APM). Ymor heeft nu een breed palet aan klanten in Nederland en Scandinavië. Deze klanten worden door zo’n honderd performance-specialisten bediend.

Iman Alipour

Iman Alipour

Jeffrey Braam

Jeffrey Braam

Directieleden Braam en Alipour kennen elkaar nog vanuit het verleden. Braam is begin 2017 bij Ymor ingestapt met een focus op Delivery en DevOps, alwaar Alipour al ruim zes jaar de groei van Ymor begeleidt vanuit een commercieel perspectief. Alipour: “Zowel werkinhoudelijk als persoonlijk vullen wij elkaar goed aan. Dat werkt niet alleen heel prettig, maar maakt ook dat we samen als team de gehele organisatie representeren. Daarnaast zijn we dankbaar voor het vertrouwen dat Main Capital en Martin van den Berge ons hebben gegeven om het succes van Ymor verder voort te zetten.” De heren zijn voornemens het ingeslagen pad voort te zetten en zullen daarom blijven focussen op kwalitatieve dienstverlening en internationale groei.

Klik hier voor meer personaliaberichten.

Naar boven